Hatay Dörtyol’da Kiralık Araba

Yayınlanma Tarihi: 15/12/2021

Otomotiv sektörüne 2008 yılında Öotomotiv adı altında adım atan Taner Auto Rent a Car, pazardaki yenilikleri, güçlü teknik alt yapısı, profesyonel çağrı merkezi ile çözüm ortağı müşterilerine, bireysel müşterilerine ve kurumsal müşterilerine yaratıcı çözümleri Hatay Dörtyol'da sunmaktadır. Gül oto Rent a Car Hatay Dörtyol'da araba kiralama sınıfında 1. Sıradadır. 

Araç kiralama ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızın çözümlerini tek bir çatı altına toplayan gül oto Rent a Car, Rent a Car kaskolu geniş araç filosu ile günlük araç kiralama, aylık, yıllık ve operasyonel kiralama hizmetleri sunmaktadır. Gül Oto Rent a Car’ dan günlük, haftalık ve aylık araç kiralayabilir, Taner Auto Filo’ dan 12 Ay’ dan 36 Ay’ a kadar Operasyonel Filo Kiralama yapabilirsiniz. 

 

 

Taner Auto Rent a Car, "KİRALAMA İLE YENİDEN TANIŞIN" sloganıyla araç kiralama sektörüne yepyeni bir vizyon kazandırmıştır. 

 

Büyümemizde çok önemli rol oynayacağını düşündüğümüz, Müşteri Talebi Odaklı yaklaşımımız ile geliştirmekte olduğumuz ürün ve ürün gruplarımızı çok yakın zamanda hayata geçirerek katma değerli hizmet kalitemizi, ihtiyaçlar ile harmanlayarak, kusursuz seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Böylece yeni ürün ve servislerimiz sayesinde de pazardaki rekabet gücümüzü artırarak, iş ortaklarımızın değerine değer katacağız. 

Biz sektörde farklı bir yaklaşım gösterme çabası içinde, araç kiralama hizmetlerinizde çözüm ortağı olmayı, danışmanlık hizmeti vermeyi, şartlarınıza en uygun çözümü sunmayı ve değerli müşterimizi KİRALAMA İLE YENİDEN TANIŞTIRMAYI taahhüt ediyoruz.

Son Haberler

Hatay Havalimanı Rent a Car

Hatay Havalimanı Rent a Car

Hatay Dörtyol Kiralık Araç

Hatay Dörtyol Kiralık Araç

Hatay Dörtyol’da Kiralık Araba

Hatay Dörtyol’da Kiralık Araba

Hatay Dörtyol Rent a Car

Hatay Dörtyol Rent a Car

Hatay Dörtyol Oto Kiralama

Hatay Dörtyol Oto Kiralama

Hatay Dörtyol Araba Kiralama

Hatay Dörtyol Araba Kiralama

https://www.dortyolrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -